Bombex omega plus (za insekte)

Bombex omega plus (za insekte)

Šifra proizvoda: 311812

Insekticid za profesionalnu upotrebu.

PRIMENA:

Upotrebljava se u domaćinstvima, javnim i poslovnim zgradama, u prostorijama za skladištenje hrane, magacinima sirovina i praznim skladištima poljoprivrednih proizvoda, štalama i pomoćnim prostorijama, živinarstvu i u stočarstvu – mlekarama, staništima životinja i ptica. Namenjen je za suzbijanje letećih i gmižućih insekata kao što su: bubašvabe, brašnari, muve, grinje (uključujući i crvene grinje). Potpuna smrtnost se postiže nakon 3-4 dana. Prilikom tretmana ovim proizvodom koriste se prskalice (pumpe), termofogeri, atomizeri sa ULV diznama (u zavisnosti od načina, poršine i prostora koji se tretira). U domaćinstvu se tretiraju isključivo pukotine.


Za suzbijanje gmižućih i letećih insekata - visoka infestacija: rastvoriti 50 ml proizvoda u 2 - 5 l vode (sadržaj vode zavisi od stanja površine i opreme za prskanja) za površinu od 100 m2. Pukotine tretirati direktnim prskanjem radnog rastvora. Niska infestacija: rastvoriti 20 ml proizvoda u 2 - 5 l vode (sadržaj vode zavisi od stanja površine i opreme za prskanja) za površinu od 100 m2. Pukotine tretirati direktnim prskanjem radnog rastvora. Poprskati sve vertikalne površine, kao što su zidovi, pregrade i stubovi i obratiti pažnju na slotove.Tretman je potrebno ponoviti nakon 2-3 meseca.


Primena za suzbijanje letećih insekata: naneti na površine gde se insekti najčešće nastanjuju -zidove, plafone, prozore i okvire na vratima. Za leteće insekte, tretman treba da se ponovi nakon 3 meseca.


Za suzbijanje živinarske crvene grinje: temeljno poprskati nakon svakog čišćenja, a pre sledećeg unosa živine. Naneti na sve površine uključujući kaveze, gnezda i motke. Temeljno poprskati podove i uglove, kao i sve pukotine i šupljine gde grinje mogu da nađu sklonište.


Tretman zamagljivanjem: Pre tretmana zamagljivanjem potrebno je zatvoriti sva vrata i prozore i držati ih zatvorene tokom tretmana. 


Hladno zamagljivanje: Rastvoriti 12.5 ml sa 5 l vode, zatim ispuniti maglom 600 m3


Toplo zamagljivanje: Rastvoriti 12.5 ml sa 5 litara vode, zatim ispuniti maglom 1200 m3


CILJANI ORGANIZMI: mravi, bubašvabe, muve, grinje, komarci

AKTIVNA SUPSTANCA: Abamektin 18,0 g; Permetrin 50,0 g


Pakovanje:

Pakovanje: 25 x 50 ml. Šifra 311812

Pakovanje: 1 L  Šifra 311813



Interesuje te ovaj proizvod?
Pozovite nas za više informacija:
011 63 51 233

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se