Direktna nabavka

Farmnet nudi potpuno jedinstven sistem nabavke, zasnovan na bukiranju količina u predsezoni i na pregovaranju direktno sa proizvođačem. Naša snaga je u broju farmera koji nastupaju ujedinjeno.


SNAGA JE U BROJU!


Kako funkcioniše direktna nabavka

Preskačemo sve posrednike i pregovaramo direktno sa proizvođačem. 

Farmnet je agent u nabavci sirovina za poljoprivredne proizvođače koji su članovi u mreži. Farmnet pregovara o cenama i prosleđuje najbolje ponude za registrovane članove Farmnet-a. Zbog obima kupovine uspevamo da obezbedimo maksimalno mogući popust jer su eliminisani svi posrednici u lancu distribucije. Naš moto je: "Od proizvođača do potrosača!

Rabat se prenosi na članove podjednako dozvoljavajući članu sa 10 hektara da plati cene slične onima koje je bi platio farmer od 100 hektara. Troškovi hrane, semena, đubriva, zaštitne hemije značajno padaju.

"Grupna nabavka dala nam je konkurentsku prednost".

Profitabilnost u savremenoj poljoprivrednoj proizvodnji pre svega se odnosi na smanjenje ulaznih cena jer ta ušteda predstavlja direktnu zaradu za nase članove.

Sve je veoma jednostavno – što nas je više, to nam je veća pregovaračka i kupovna moć. Udruživanje i zajedičko delovanje je ono što nedostaje našim farmerima. Koje su koristi od ovoga

Udruženim snagama ćemo dobiti povoljnije cene, ali i obezbediti potrebne količine na vreme. Sve ovo vam omogućava da bolje planiramo sezonu i sve aktivnosti. I sami znate da sva roba koja dođe do vas uvek ima bar jednog posrednika, a obično i više njih, što automatski znači povećanje cene. A naš pristup eliminiše sve posrednike u lancu i direktno spaja farmera kao kupca sa proizvođačem.


Potpuna transparentnost cena

Sve vreme farmer ima uvid u cene repromaterijala i one su iste za sve članove mreže, bez obzira na to koliki obim posla imaju, čime se bave i gde se nalaze. Da bismo nastupali ujedinjeno, sve mora da bude javno i fer.


Kompletna usluga

Sve što je potrebno jednom modernom farmeru, Farmnet može da vam ponudi. Dostupni smo vam za sva pitanja, za stručnu pomoć i za savetovanje i to potpuno besplatno.
Ne zaboravite da je naša snaga u broju. Zato ne oklevajte da nam se priključite.  Sve što je potrebno je da nas pozovete i dobićete informacije o daljim koracima.

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se