O nama


Farmnet je SERVIS POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA koji ima za cilj povećanje obima proizvodnje i konkurentnosti kroz jedinstven informacioni sistem. Podižemo transparentnost u nabavci, proizvodnji i  informisanju  poljoprivrednih proizvođača. 

  • Farmnet je besplatna informaciona platforma koja je dostupna svim proizvođacima podjednako
  • Farmnet je distributivni kanal koji nastupa na tržište za i u ime naših poljoprivrednih proizvođača 
  • Farmnet kroz mrežu kontakata u Evropi i Srbiji ima za cilj da se izbegnu svi posrednici u lancu koji povećavaju cenu. Naš pristup od proizvođača  do farmera obezbeđuje diskontne cene - proverite zašto smo najbolji

Zašto mi to radimo?

Naša misija je kreiranje posebnih uslova za naše članove u cilju podizanja konkurentnosti. Jedinstvenim sistemom nabavke naš proizvođač može da bude konkurentan evropskim uslovima rada.  

Kako mi to radimo?

Farmnet ima pristup razvijanja  nezavisnih,  nepristrasnih i objektivnih izvora informacija za svakog  poljoprivrednika. Bez marketinga velikih kompanija, samo činjenice sa terena. Farmeri preko Farmnet servisa imaju mogućnosti da razmene svoje agronomske  podatke i iskustva jedni s drugima, sve kako bi mogli doneti bolje odluke o semenima i agronomiji, mehanizaciji i stočarskoj proizvodnji.

Tim Farmnet pažljivo  prati i konsultuje veliki broj spoljnih saradnika i stručnjaka kako u zemlji tako i u inostranstvu koji su specijalizovani za svaku oblast poljoprivrede, pre nego što se prosledi savet našim proizvođačima. Farmnet ima motiv  unapređenja poljoprivredne proizvodnje koja istinski stavlja prvo interes farmera.

Zašto je to dobro?

Zajedno možemo mnogo više nego gledajući samo na sopstvene farme i farme iz okruženja. Farmnet omogućava da naši proizvođači sagledaju mnogo širu sliku kako bi doneli prave odluke. Farmeri koji žele transparentnost i pošteno postupanje na tržištu, objektivne informacije o semenima, pripremi zemljišta,  novim merama zaštite i savremenom stočarstvu znaju da je  Farmnet pravo mesto za njih. 

Prednosti:

  • Transparentnost
  • Podizanje konkurentnosti farmera kroz jedinstven sistem nabavke 
  • Saveti od stručnog tima Farmneta za unapređenje proizvodnje
  • Besplatni informacioni sistem dostupan svim članovima mreže

Pridruzite se timu koji poljoprivrednoj proizvodnji daje novi smisao!Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se