Bakar sulfat - Plavi kamen

Bakar sulfat - Plavi kamen

Šifra proizvoda: 100451

Bakar sulfat - Plavi kamen je granulirani prah plave boje sa velikom primenom kao baktericid,fungicid u agro i ne agro industriji.


Upotreba Bakar sulfat - Plavi kamen

U poljoprivredi čini osnovu za proizvodnju poljoprivrednog fungicida Bordovska čorba, kao i za ispravljanje zemljišta sa nedostatkom bakra.


Bakar sulfat - Plavi kamen se koristi kao aditiv u stočnoj hrani za pospešivanje rasta i ispravljanje nedostataka bakra kod životinja.

Bakar sulfat - Plavi kamen za ishranu koristi se u izradi mineralnih premiksa koji dopunjuju pravilno hranjenje stoke i živine. Fini kristali i karakteristike slobodnog protoka našeg bakar sulfata čine ga idealnim za kombinovanje sa drugim hranljivim sastojcima, omogućavajući životinji da postigne uravnoteženu ishranu.


Poljoprivreda 

Današnji razvoj poljoprivrede zahteva visokokvalitetne, efikasne i jeftine proizvode. 

Njegovo efikasno fungicidno delovanje, kao i visoka rastvorljivost, čine ga idealnim u borbi protiv brojnih pošasti.

Kao hranljivi element, bakar sulfat je od suštinske važnosti, omogućavajući zdrav razvoj vašeg uzgoja, izbegavajući nedostatke koji nastaju nedostatkom ovog važnog minerala.


Tretman vodom

Bakarni sulfat pročišćava zalihe vode, bezbedno uklanjajući korov i miris i ukus koji oni proizvode. Kao algicid, koristi se u vodama od bazena do jezera i rezervoara.


Ostale primene Bakar sulfat - Plavi kamen

Koristi u prečišćavanju kanalizacije, obradi drveta, pigmentima, veterinarskoj medicini(dezinfekcija papaka) i kao sirovina za druge derivate.


Pakovanje 25kg

Interesuje te ovaj proizvod?
Pozovite nas za više informacija:
011 63 51 233

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se